11. jun, 2022

En ny stjärna har tänts på himlen

Den otroligt vackra och härliga "Luna" har lämnat många av oss i stor saknad💔. Hon kommer alltid att finnas I våra hjärtan.

 

7. jun, 2022

Idag är en stor dag, det är "Bonnies" födelsedag

Vi vill gratta Bonnie som fyller 2 år idag. Tänk vad tiden går snabbt. För 2 år sedan föddes denna skönhet. Hon var ett Miracel och fick sitt fina namn Bonnie av sin matte Alexandra.  Känns så härligt att veta att Bonnie har det så bra. 

9. maj, 2022

Fina Luna från Mollies andra kull

Luna har nu flyttat tillbaka till oss då hennes tidigare ägare inte hade möjlighet att ha henne kvar. Vi tackar för att fick förtroende att åter föra henne till vår flock och få möjlighet att lära känna henne bättre. Luna är en glad och mysig liten tjej som utforskar sin omgivning och lär känna/umgås med oss alla.❤

2. maj, 2022

Milou (Highcoast peekaboos Pinos Sunshine)

Fick en fin bild på Milou som mitt barnbarn skickat. Milou kommer från Mollies andra kull. Mollies valpar har vuxit upp till riktiga skönheter med bra pigmentering och härlig päls. 

1. maj, 2022

Highcoast peekaboos Miracle "Bonnie"

Fick bilder samt videosnutt på hennes vistelse i fjälls under påsken tillsammans med hennes familj. Hon är verkligen fin och har utvecklats till en riktigt snygging. Hoppas få träffa detta mirakel snart.