13. nov, 2017

Hundarna och havet

Det är länge sedan jag skrev något i bloggen men det har varit mycket som hänt. Skriver in det senare. Just nu njuter vi av det härliga vädret, att vara ute vid vår strand. Saga och Mollie njuter för fullt och det är mycket bus.

Har påbörjat planera för 2018. Det blir utställningar, utbildning och mycket annat roligt. Kanske en ny härlig tikvalp som kan tillkomma i våran "flock". Jag vill gärna gå någon form av utbildning/kurs där hundarna kommer till stöd för barn/ungdomar på något sätt. Skulle vara kul att ha med sig dom till arbetet ibland. Vi får se vad framtiden erbjuder.

Ska försöka skriva mer yunder kommande helg samt sätta in några härliga bilder. 🙂

8. aug, 2017

Härliga sommaren

Det har varit fullfart hela sommaren med resor inom Sverige samt att släkt och vänner hälsat på. Har endast tagit ut en liten semester. Kommer att vara ledig under hösten istället.

Vi har varit i Luleå och hälsat på härliga människor som bor på Mjölkudden samt Lerbäcken. Tyvärr så var några av vännerna som bor på Björkskatan ej hemma. Passade på att äta på BBB. Underbar mat. Stannade till i Pitea på vägen hem.

Vi har även varit söderut och träffat nya personer vilket var kul. Tyvärr så hann vi inte med att träffa Sussie och Micke. (om du läser detta, förlåt). Kommer att åka neröver under hösten och hoppas då hinna med att träffa dem.

Gällande valpar så har det varit många som varit i kontakt för både vit herdehund samt japansk spets. Kul att intresset är stort för en valp 😀. Beroende på önskemål har jag även hänvisat en del till andra kennlar som jag känner till.

Här hemma så fortsätter arbetet med tomten och färdigställandet av en av gäststugorna. Kan vara bra att ha när man har långväga besök.

Håller tummarna för en fortsatt solig och varm sommarmånad

1. jun, 2017

Nu var det länge sedan jag skrev

Det var ett tag sedan jag skrev något i bloggen. Under april månad var vi bl.a. söderut och träffade härliga personer och hundar. Allt blev inte riktigt som vi tänkte men det gav mycket ändå. Förhoppningsvis så får vi chansen att träffa dem under sommaren. Mera info och bilder kommer senare.  🙂

Jag och Saga har "kursat" lite nu under maj månad och jag sitter nu och fundera på vad jag ska lägga fokuset på denna sommar. Det gäller inte bara Saga utan även vår härliga Mollie.

Förutom hundarna så håller vi på att färdigställa en av gäststugorna vi har på tomten samt att marken ska fixas till. Just nu är det Skogstomt/naturtomt och vi siktar på mera plan mark och gräs. Båt ska även införskaffas.

15. mar, 2017

Helgen

Härligt och soligt väder har det varit i helgen. Ute med hundar, barn och barnbarn efter stranden. Vi har grillat och njutit av solen.

En av mina barnbarn försökte förklara för Mollie hur man ska leka med en av "babblarna". Vet inte hur det gick men hon luktade i allafall på en av dem.

Vi har även hälsat på en mycket härligt japansk spets hane. Han har ett härligt temperament och är en svansviftare. Kanske han är den perfekta hanen för Mollie. Viktigt för oss är att mentaliteten är bra. Mer information kommer.

11. feb, 2017

Solig och härlig dag

I dag har det verkligen varit en härlig och solig dag. Varit ute med hundarna så nu är de nog ganska nöjda. I morgon ska vi gå en sväng utefter starnden, på isen. Kanske grilla.

Satt och tittade på några foton och såg en bild på ett av barnbarnen som lekte med Saga. Hon är en så härlig hund.

Jag passade även på att ta några bilder på Mollie när hon stod på soffan och tittade ut. Mollie bilderna sätter jag in under hennes sida.