21. apr, 2019

Tyvärr inga valpar denna gång men nya valpplaner finns med en ny mentalt stark och snygg hane

Tyvärr inga ulltussar denna gång. Vill tacka alla som varit intresserad av en valp, alla från Luleå i norr till Halmstad i söder. Byter nu hane för kommande kull. Har sedan tidigare haft koll på en supersnygg hane till Mollie och har nu kommit överens med hanhundsägaren om parning vid Mollies nästa löp till hösten. Det kommer att bli kanon snygga valpar/hundar, friska  med en mycket bra mentalitet. Mer info samt bilder på hanen kommer att läggas in. 

23. feb, 2019

Kort info

En del har hänt sedan jag skrev sist. Vår yngsta härliga Trixie, vit herdehund, fick bara bli ett år. Hon fick stora problem och var tvungen att avlivas. Jag saknar denna härliga hund. 😥

Nu hoppas vi på ett bättre början på detta år. Förhoppningsvis blir den en kull valpar, japansk spets. Vi väntar på att Mollie ska komma igång med sitt löp. Borde vara nära. Mer information kommer. 🙂😀

2. nov, 2018

Utställning och fredagsmys

Förra helgen var vi med Trixie på utställning i Kramfors. Hon fick excellent och blev etta i sin klass. Trixie har ikväll haft "fredagsmys" med ett av barnbarnen. Man blir så glad då våra hundar fungerar så bra med barn. 

26. aug, 2018

Väntar fortfarande samt bilder

Vi väntar fortfarande på Mollies löp men det är inte långt borta nu. Hon har börjat bli lite "knäpp" vilket betyder att löpet är pågång. Jag har satt in några bilder under Mollies, Saga och Trixies sida. Mollie har fått lite"lydnadsträning" av barnbarnen samt att trixie och mitt yngsta barnbarn har "hittat" varandra. varje gång de möts är de oskiljaktiga.  

Anmälan till utsällning i Sundsvall är gjord. 😀

12. aug, 2018

Härlig sommar

Mycke sol, båtturer, umgåtts med härliga vänner och släktingar. Hundarna har gillat att åka båt. De tycker också om att bada och har själva tagit sig ett dopp när de känt för det.🙂

Både våran Mollie och Trixie har fått promenader av barnbarnen och deras kompisar. Jag tror att Mollie har varit favoriten då Trixice fortfarande är valp. Jag kommer att sätta in några härliga bilder på hundarna inom kort.

Det har varit lite utställningar För våran del denna sommar men har ny börjat anmäla till kommande utställningar under hösten och vintern.